Acasa
AcasaInregistrareCautaForumChatContact
 
Single Vietnam International Vietnamese Dating
Zona membrilor
 
 
Remember me  


Single Vietnam International Vietnamese Dating Conditii de Utilizare


Bine ati venit la Single Vietnam International Vietnamese Dating, Serviciul in care adultii se pot intalni online operat de Single Vietnam International Vietnamese Dating, ("Single Vietnam International Vietnamese Dating"). Prin folosirea Single Vietnam International Vietnamese Dating Site-ul web (de "site-ul Web") trebuie sa fi de acord cu termenii de utilizare (aceasta "Intelegere"), chiar daca te inregistrezi sau nu ca membru ( "Member"). In cazul in care doriti sa devina un stat si a comunica cu ceilalti membri si sa faca uz de Single Vietnam International Vietnamese Dating Serviciu (the "Service"), citeste acesti Termeni ai Intelegerii si indica acceptiunea ta urmand instructiunile din procesul de inregistrare .
Prezentul acord stabileste legarea termenilor legali a utilizarii tale a acestui website si statutul tau de membru in Serviciu si poate fi modificat de catre Single Vietnam International Vietnamese Dating Din timp in timp, astfel de modificari pentru a fi facute si devin efective, dupa publicarea pe site-um Web Single Vietnam International Vietnamese Dating .

1. Criterii de eligibilitate. Tu trebuie sa fii 18 sau peste, pentru a te inregistra ca membru a Single Vietnam International Vietnamese Dating sau pentru a folosi site-ul Web. Calitatea de membru in serviciu este oprita acolo unde este interzisa. Prin utilizarea acestui site, va declarati si garantati ca aveti dreptul, autoritatea, si capacitatea de a intra in aceasta intelegere si de a accepta termenii si conditiile din prezentul acord.

2. Termen. Prezentul acord va ramane in plina forta si efect in timp ce a utiliza site-ul si / sau sunt un stat. Poti sa iti de membru in orice moment, pentru orice motiv urmand instructiunile din pagina Renuntare in Contul Meu, sau de la primirea de catre Single Vietnam International Vietnamese Dating Scris de dvs. e-mail sau notificare de reziliere. Single Vietnam International Vietnamese Dating Poate fi reziliat de statutul tau de membru, pentru orice motiv, eficiente, la trimiterea de notificare pentru a tine la adresa de e-mail pe care le furnizati in aplicatia dvs. de a deveni membru, sau alte astfel de adresa de e-mail ca s-ar putea sa ofere mai tarziu pana la Single Vietnam International Vietnamese Dating. Daca Single Vietnam International Vietnamese Dating Termina-ti de membru deoarece ai incalcat regulamentul, nu va mai avea dreptul la returnarea nici unuia din eventualele taxe de abonament. Chiar si dupa terminarea calitatii de membru aceasta intelegere va ramane in vigoare.

3. Utilizarea non comerciala de catre membrii. Site-ul este pentru uz personal a membrilor individuali si nu poate fi folosit in combinatie cu alte activitati comerciale. Organizatiile, companiile si / sau afacerile nu pot deveni membrii si nu ar trebui sa utilizeze serviciul sau site-ul pentru nici un scop. Ilegale si / sau neautorizate, modurile de utilizare a site-ului Web, inclusiv colectarea de nume de utilizator si / sau adrese de e-mail ale membrilor de electronice sau prin alte mijloace, in scopul de a trimite e-mail nesolicitate si neautorizate de incadrare sau de al conecta la site-ul Web va fi investigat, si juridic adecvat de actiune vor fi luate, inclusiv, fara limitare, civile, penale, precum si caile de atac injunctive.

4. Dreptul de proprietate si continut pe Single Vietnam International Vietnamese Dating. Single Vietnam International Vietnamese Dating Detine si isi retine toate drepturile de proprietate pe acest site si in acest Serviciu. Acest web contine material protejat de copyright, marci si alte informatii proprietare ale Single Vietnam International Vietnamese Dating, Si a celor care au licentiat. Exceptie sunt informatiile care tin de domeniul public sau pentru care s-au dat permisiuni in scris, nu poti copia, modifica, publica, transmite, distribui, executa, afisa, sau vinde orice fel de astfel de informatii proprietare.

5. Continutul ce poate fi Publicat pe Site.

a. Intelegi si esti de acord cu faptul ca Single Vietnam International Vietnamese Dating poate sa revada si sa stearga orice continut, mesaje, Single Vietnam International Vietnamese Dating mesajele messenger, fotografiile, profilele (cunoscut colectiv ca si, "Continut") care numai in hotararea din Single Vietnam International Vietnamese Dating íncalca acest Acord sau care ar putea fi ofensatoare, ilegale sau care violeaza drepturi, rau, sau ameninta siguranta Membrilor.
b. Sunteti singurul responsabil pentru continutul pe care il publicati sau afisezi (numit "post") in serviciu, sau transmis altor Membrii.
c. Prin postarea de continut in orice zona publica a Single Vietnam International Vietnamese Dating, Va acorda in mod automat, si va declarati si garantati ca aveti dreptul de a acorda, la Single Vietnam International Vietnamese Dating un perpetuu, non-exclusiv, total platit , de a utiliza, copia, executa, afisa si distribui asemenea informatii si pentru a pregati lucrari derivate din, sau includerea in alte lucrari, astfel de informatii si de continut, si pentru a acorda si poti autoriza sublicente mai departe.
d. Aceasta este o lista partiala a tipului de Continut care este ilegal si interzis pe Web site-ului. Single Vietnam International Vietnamese Dating Rezerva dreptul sa investigheze si sa ia masuri si actiuni legale la propria discretie impotriva oricui care incalca aceasta intelegere, incluzand fara limitare inlaturarea comunicatiilor ofensatoare din Serviciu si terminarea calitatii de membru a celor care au incalcat. Acesta include continut ca: este ofensator pentru comunitatea online, continut care promoveaza rasism, bigotism, ura sau rau fizic de orice mod un grup sau individual; hartuieste sau invoca hartuirea unei alte persoane; implica transmiterea de "junk mail", "chain letters," sau masa de e-mail nesolicitate sau "spam-ul"; promoveaza informatii despre care stiti ca este falsa, inselatoare sau promoveaza activitati ilegale sau de conduita care este abuzive, amenintari, obscenitati, calomniator, defaimator sau; promoveaza un ilegale sau neautorizate, copie a altei persoane cu drept de autor de lucru, cum ar fi furnizarea de programe de computer piratate, legaturi catre ele sau, furnizarea de informatii pentru a eluda fabricarea instalat-copie-proteja dispozitive, sau furnizarea de muzica piratate sau link-uri catre fisiere de muzica piratate; contine zone restrictionate sau acces protejat prin parola pagini ascunse sau pagini sau imagini (acestea nefiind legate la sau de la o alta pagina accesibila); afiseaza pornografic sau sexual explicit de orice fel; furnizeaza materiale care exploateaza persoane sub varsta de 18 ani intr-un mod violent sau sexual, sau solicita informatii personale de la oricine sub 18 ani; furnizeaza informatii instructive despre activitati ilegale, cum ar fi efectuarea sau cumpararea ilegala de arme, violarea cineva a vietii private sau furnizarea sau crearea virusilor de computer; solicita parole sau date personale in scopuri comerciale sau ilegale sensul de la alti utilizatori; si atrage in activitati comerciale si / sau vanzari fara consimtamantul in scris, cum ar fi concursuri, pronosport, troc, publicitate si scheme piramidale.
e. Trebuie sa utilizati Serviciul intr-un mod compatibil cu orice si toate legile si regulamentele aplicabile.
f. Nu poti include in profilul de Membru numere de telefon, adrese de strazi, Nume URL sau adrese de e-mail.
g. Nu te poti implica in publicitate la solicitarea sau, ceilalti membri pentru a cumpara sau vinde orice fel de produse sau servicii prin intermediul Serviciului. Este posibil sa nu transmite nici scrisori in lant sau junk e-mail pentru a celorlalti membri. Desi Single Vietnam International Vietnamese Dating Nu poate monitoriza conduita membrilor sai de pe site-ul Web, este, de asemenea, o incalcare a acestor norme de a utiliza toate informatiile obtinute de la Serviciul pentru a hartui, abuz, de rau sau de o alta persoana, sau pentru de contact, pentru a face publicitate, solicitam, sau de a vinde la orice stat inaintea lor, fara consimtamantul explicit. In scopul de a ne proteja membrii de publicitate sau de o astfel de solicitare, Single Vietnam International Vietnamese Dating Isi rezerva dreptul de a limita numarul de mesaje de posta electronica pe care un stat poate trimite la alti membri, in orice perioada de 24 de ore la un numar care Single Vietnam International Vietnamese Dating le considera adecvate in propria sa discretie.

6. Politica de Copyright. Nu poti posta, distribui sau reproduce in nici un fel orice material cu drepturi de autor, marci comerciale, sau alte informatii proprietare fara a obtine acordul prealabil scris al proprietarului acestor drepturi de proprietate. Fara a limita cele de mai sus, daca crezi ca munca ta a fost copiata si postata in Serviciul-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa furnizati noastre privind dreptul de autor de agent, cu urmatoarele informatii: o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele de proprietarul drepturilor de autor interes; o descriere a drepturilor de autor de munca pe care le pretinde a fost incalcata; o descriere a in cazul in care materialele pe care le pretinde se incalca se afla pe site-ul Web, adresa, numarul de telefon, si adresa de e-mail; un declaratie scrisa de dumneavoastra ca aveti o buna credinta, credinta ca in litigiu utilizare nu este autorizata de catre proprietarul dreptului de autor, agentul sau, sau de lege; o declaratie de tine, facute in cadrul pedepsei de sperjur, ca informatiile de mai sus, in anuntul de dvs. sunt corecte si ca sunteti proprietarul dreptului de autor sau autorizate sa actioneze in numele proprietarului dreptului de autor.

7. Declaratiile noastre. Single Vietnam International Vietnamese Dating Nu este responsabil pentru nici incorecte sau inexacte, continutul afisat pe site-ul Web sau in legatura cu Serviciul, cauzata de utilizatori ai site-ul Web, membri sau de catre oricare dintre echipament sau programare asociate cu sau utilizate in Serviciului. Single Vietnam International Vietnamese Dating Nu este responsabil pentru derularea, fie online sau offline, de orice utilizator de pe site-ul Web sau membru al Serviciului. Single Vietnam International Vietnamese Dating Nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defect, intarziere in functionare sau transmitere, linia de comunicatii esec, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, sau modificarea, comunicatiilor utilizatorului sau Membrilor. Single Vietnam International Vietnamese Dating Nu este responsabil pentru orice probleme sau orice defectiune tehnica a retelelor de telefonie sau de linii, calculator online, sisteme, servere sau furnizori, echipamente, software, esecul de e-mail sau jucatori de pe cont de problemele tehnice sau de trafic pe Internet sau de la orice site web sau o combinatie a acestora, inclusiv un prejudiciu sau deteriorare a utilizatorilor si / sau de deputati sau de orice alte persoane legate de calculator sau care rezulta din participante sau descarcarea de materiale in legatura cu Web si / sau in legatura cu Serviciul. In nici un caz nu va Single Vietnam International Vietnamese Dating Fi responsabil pentru orice pierderi sau daune, inclusiv vatamare corporala sau deces, care rezulta de la oricine de utilizare a site-ului Web sau a serviciului, orice continut postat pe site-ul Web sau transmise membrilor, sau orice interactiuni intre utilizatorii site-ul Web, indiferent daca sunt online sau offline. Site-ul Web si servicii sunt oferite "ca atare" si Single Vietnam International Vietnamese Dating Isi declina orice garantie de potrivire pentru un anumit scop sau non-incalcare. Single Vietnam International Vietnamese Dating Nu poate garanta si nu promit orice rezultate specifice de utilizare a site-ul Web si / sau a serviciului.

8. Limitare de raspundere. Exceptand jurisdictiile unde asemenea lucruri sunt restrictionate nici un eveniment nu va Single Vietnam International Vietnamese Dating Sa fie raspunzator catre tine sau orice terta persoana pentru orice indirecte, de consecinta, exemplar, incidentale, speciale sau punitive, inclusiv a pierdut de asemenea, profiturile generate de utilizarea de la site-ul Web sau de servicii, chiar daca Single Vietnam International Vietnamese Dating a fost informata cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Prin derogare de la nimic contrar celor scrise aici, Single Vietnam International Vietnamese Dating E la raspundere pentru nici un fel de cauza, si, indiferent de forma de actiune, in orice moment, va fi limitata la suma platita, daca este cazul, de a te Single Vietnam International Vietnamese Dating pentru durata in care ai caliatea de membru.

9. Indemnizatie. Sunteti de acord sa despagubiti si tineti Single Vietnam International Vietnamese Dating, Subsidiarii sai, afiliatii, ofiterii agentii si alti parteneri si angajati, netinand cont de pierdere, drepturi sau cerere, inclusiv rezonabile onorariile de avocat, facute de catre o terta parte datorate sau care decurg din utilizarea de catre dvs. a Serviciului in incalcare a prezentului acord si / sau care rezulta dintr-o incalcare a prezentului acord si / sau orice incalcare a reprezentantelor si garantiile stabilite mai sus.

10. Alt. Acest acord, a acceptat, la utilizarea site-ul Web si de mai departe a afirmat de a deveni un membru al Serviciului, contine intregul acord dintre dumneavoastra si Single Vietnam International Vietnamese Dating Cu privire la utilizarea site-ul Web si / sau a serviciului. Daca orice prevedere a prezentului acord are loc invalid, restul de acest acord sunt in continuare in vigoare.

Va rugam sa ne contactati cu orice intrebari cu privire la acest acord.

AM CITIT INTELEGEREA SI SUNT DE ACORD CU TOTI TERMENII DIN ARTICOLELE DE DEASUPRA.

 
 
SingleVietnam.com
top
Ajutor | Caracteristici | Legaturi | RSS News Feeds | Contact | Stiri si anunturi | Articole | Bloguri | Marturisiri

Conditiile de utilizare | Viata privata | Vizitatori online: - 150 | Membri online: - 0